DE KLANTEN VAN RODECHE ZIJN ZEER POSITIEF OVER DE COMMERCIËLE DIENSTVERLENING

Bent u benieuwd hoe klanten de samenwerking met Rodeche ervaren? Op deze pagina vindt u enkele referenties.

TLN is de brancheorganisatie voor Transport en Logistiek in Nederland.

BEKIJK DE REFERENTIE

Baker Tilly is een landelijke organisatie met 13 vestigingen, een groot aantal specialismen.

BEKIJK DE REFERENTIE

Portakabin levert verplaatsbare en modulaire gebouwen van topkwaliteit met een excellente service.

BEKIJK DE REFERENTIE

Aan de Stegge Twello maakt deel uit van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven. Binnen dit netwerk is Aan de Stegge Twello dé specialist in ontwikkeling en realisatie van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed.

BEKIJK DE REFERENTIE

Bouwberichten is een product van Vakmedianet en helpt om snel en alert te reageren op kansen die voorbij komen in de bouw.

BEKIJK DE REFERENTIE

Vertic is specialist in het veilig werken op hoogte. Van los borgingspunt tot hekwerk, inventarisatie tot staalkabeltraject.

BEKIJK DE REFERENTIE

Eurofiber is een gespecialiseerde aanbieder van managed dark fiber-verbindingen. Ethernetdiensten vanaf 10 Mbps en optische transmissiediensten over DWDM tot 800 Gbps.

BEKIJK DE REFERENTIE

Contractables is een landelijk opererende organisatie. Ze organiseren strategische, tactische en operationele inkoopprocessen voor opdrachtgevers binnen onderwijs, zorg en overheid.

BEKIJK DE REFERENTIE

Itho Daalderop ontwikkelt, fabriceert en verkoopt verwarming, tapwater, ventilatie en regeltechnische oplossingen en levert met innovatieve producten en systemen een bijdrage aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat.

BEKIJK DE REFERENTIE

Als één van de grootste en meest betrouwbare beveiligingsexpert in Europa biedt Stanley Security innovatieve en complete beveiligingsoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoefte van de organisatie.

BEKIJK DE REFERENTIE

Rentokil Pest Control staat voor een professionele service in ongediertebestrijding en -preventie met respect voor het milieu.Rentokil Pest Control is uw partner voor de preventie van bijna alle soorten ongedierte.

BEKIJK DE REFERENTIE

Atlas Copco is wereldwijd marktleider op het gebied van industriële productiviteitsoplossingen. De producten en diensten lopen uiteen van perslucht- en persgasapparatuur, generatoren, constructie- en mijnbouwapparatuur.

BEKIJK DE REFERENTIE