DATABASE VERRIJKING

Is uw crm systeem goed gevuld? Regelmatig spreken wij sales- en marketing managers die niet in staat zijn om de gewenste informatie uit het systeem te halen. Dit om de simpele reden dat het systeem niet goed ingericht en of gevuld is. Rodeche benadert uw bestaande en of potentiele klanten systematisch en verrijkt de database met relevante informatie. Dit geeft u inzicht in uw doelgroep en helpt u om het succes van uw marketingacties te vergroten. Met een druk op de knop kunnen de juiste leads worden geselecteerd. Door onze expertise zijn wij in staat om diepgaande gesprekken te voeren, zodoende informatie te verkrijgen en de kleinste koopsignalen te herkennen. Door hierop in te spelen kunnen wij indien gewenst tevens een salesmoment creëren.

HEEFT U AL EEN BLAUWDRUK VAN UW MARKT?

Haalt u het maximale resultaat uit uw markt? Wij brengen met behulp van een blauwdruk de huidige processen betreffende uw klanten, producten en leveranciers in kaart. Door inzicht te creëren kunnen processen geoptimaliseerd worden en kan het maximale resultaat worden behaald. Ook kunnen eventuele problemen gesignaleerd worden en zo tijdig worden opgelost. Een blauwdruk geeft relevante en waardevolle informatie over uw klanten. Zo kan er direct gereageerd worden op koopsignalen en klantbehoeften. Door onze expertise en kennis loopt u geen salesmoment meer mis! Laat ook een blauwdruk maken voor uw organisatie zodat u adequaat kunt inspelen op de behoeften in uw markt.

VOORDELEN DATABASE VERRIJKEN

  • Blauwdruk van uw markt zowel profit als non profit

  • Actuele en complete informatie

  • Direct inspelen op behoefte in de markt

  • Koopsignalen worden direct herkend en omgezet naar een relevante afspraak
  • verrijking met alle relevante informatie zoals huidige leverancier, leeftijd van producten, termijn van aanschaf

MEER INFORMATIE OF VRAGEN?

Wilt u ook uw database verrijken of een blauwdruk laten maken van uw markt? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers leggen u graag uit wat Rodeche voor uw organisatie kan betekenen. Voor zowel profit als voor non-profit organisaties maken wij de markt inzichtelijk zodat u tijdig kunt inspelen op de koopsignalen van uw klanten. Ook zijn wij in staat om iedere database te verrijken met relevante informatie. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over onze diensten kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

NEEM CONTACT OP