INTERNATIONALE LEADGENERATIE

Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan een goede commerciële ondersteuning in het buitenland. Om aan deze vraag te voldoen, bieden wij zowel met gekwalificeerde partners als in huis ondersteuning bij uw buitenlandse commerciële trajecten. Wij beschikken over inzicht van zowel culturele als praktische omstandigheden die van toepassing zijn op internationale acquisitie. Één van onze partners is het Deense bedrijf Valeur, een internationaal opererend acquisitiebureau met meer dan 20 jaar ervaring in de Internationale B2B-telemarketing. Zij zijn bekend met de Scandinavische marktomstandigheden en werken met consultants die de Engelse, Duitse, Noorse, Zweedse, Finse en Italiaanse taal machtig zijn. Samen met onze consultants die onder andere de Engelse, Franse en Duitse taal beheersen kunnen wij u op een gefundeerde wijze de buitenlandse markt bewerken.

BEWERK UW MARKT BUITEN DE GRENZEN

Binnen de internationale markt ligt een geweldig potentieel, maar tegelijkertijd is de concurrentie ook aanzienlijk. Het is daarom belangrijk om ​​hoge kwaliteit en een hoog serviceniveau te bieden. Op het gebied van internationale telemarketing hebben de senior adviseurs een achtergrond die het voor uw organisatie aantrekkelijk maakt om buiten de grenzen het commerciële telefoonwerk aan ons over te laten.

KENNIS VAN DE BUITENLANDSE B2B-MARKT

Ook voor uw buitenlandse activiteiten krijgt u bij ons uw eigen consultant. De consultant beschikt over uitgebreide ervaring in de internationale B2B-telemarketing. Voor een succesvolle campagne is het is belangrijk dat er en goede samenwerking ontstaat tussen uw organisatie en de consultant. Dit wil zeggen dat we als verlengstuk van uw organisatie volledig op de hoogte willen zijn van alle ins en outs van uw product of dienstverlening. Door deze kennis en een goede communicatie worden de best mogelijke voorwaarden gecreëerd voor een prettige samenwerking met een optimaal resultaat.

NEEM CONTACT OP

MEER INFORMATIE OF VRAGEN?

Heeft u interesse in onze expertise in het buitenland? Neem dan snel contact met ons op! Onze medewerkers leggen u graag uit wat Rodeche voor uw organisatie kan betekenen. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over onze diensten kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!