KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK,
ONTDEK WAT UW KLANT DENKT

Wilt u uw klanten beter leren kennen? Een klanttevredenheidsonderzoek is een effectief instrument om de tevredenheid onder uw klanten te meten. Hierdoor ontdekt u wat de klant denkt en bent u in staat om uw producten, diensten of processen te verbeteren zodat deze nog beter aansluiten op de behoeften van uw klant.

CREËER INZICHT MET EEN KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK

Door een klanttevredenheidsonderzoek leert u uw klant beter kennen en creëert u inzicht in de sterke- en aandachtspunten binnen uw bedrijf. Tevreden klanten zijn vaak geneigd om hun mening rechtstreeks met u te delen. Echter, klanten die ontevreden zijn vertellen dit vaker aan anderen. Een klanttevredenheidsonderzoek is een zeer geschikt instrument om de tevredenheid te meten onder al uw klanten. Met een dergelijk onderzoek kan ook worden achterhaald of u mag verwachten of uw klanten in de toekomst ook van uw dienstverlening gebruik willen blijven maken. Hierdoor krijgt u een goed inzicht in uw prestaties en kunt u gerichte stappen ondernemen om uw dienstverlening te blijven verbeteren.

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK LATEN UITVOEREN?

Zowel in Nederland als over de grens is Rodeche zeer ervaren in het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek. Wij beschikken over een netwerk van hoog gekwalificeerde native speakers. Wij maken gebruik van een efficiënt systeem waarin de vragen automatisch ingevoerd kunnen worden.

MEER INFORMATIE OF VRAGEN?

Wilt u ook ontdekken wat uw klanten denken? Neem dan snel contact met ons op! Onze medewerkers leggen u graag uit wat Rodeche voor uw organisatie kan betekenen. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over onze diensten kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

NEEM CONTACT OP