LEADGENERATIE  EN TELEFONISCHE ACQUISITIE

Wilt u de commerciële resultaten van uw organisatie verhogen? Het behalen van succes bij leadgeneratie en telefonische acquisitie is grotendeels afhankelijk van degene die de werkzaamheden uitvoert. Klantgerichtheid, een commerciële instelling en gedrevenheid zijn daarbij van groot belang. Door de gekwalificeerde medewerkers is Rodeche in staat om de beste kwaliteit en het hoogste rendement te garanderen.

HAAL MEER RENDEMENT UIT UW TELEFONISCHE ACQUISITIE

Ervaren medewerkers vormen de sleutel tot succes voor het behalen van een optimaal resultaat. Het team van Rodeche bestaat uit gemotiveerde medewerkers die allen het niveau en de senioriteit bezitten om uw opdracht tot een succes te maken. Elke medewerker binnen Rodeche is intensief geselecteerd en opgeleid. Op basis van ervaring, kennis en affiniteit worden de medewerkers ingedeeld in één van de volgende clusters: zakelijke dienstverlening, bouw gelieerd, technisch en IT. Iedere medewerker wordt aan een klant gekoppeld en draagt de complete verantwoording over de projecten die zij onder zich hebben. De gekwalificeerde medewerkers van Rodeche vormen de sleutel tot succes om meer rendement uit uw commerciële gespreksvoering te halen.

DE GEKWALIFICEERDE MEDEWERKERS VAN RODECHE MAKEN HET VERSCHIL!

Als klant heeft u een contactpersoon binnen Rodeche die volledig op de hoogte is van uw bedrijf, product of dienst. Daarnaast is uw contactpersoon nauw betrokken, denkt volledig met u mee en streeft naar een optimaal resultaat. Hierdoor ontstaat er een sterke relatie en blijft u continue op de hoogte over het verloop van de opdracht. Daarnaast bent u als klant van harte uitgenodigd om ons te bezoeken en om mee te luisteren met onze medewerkers. Ervaar zelf hoe de medewerkers van Rodeche van uw telefonische acquisitie en leadgeneratie een succes maken!

MEER INFORMATIE OF VRAGEN?

Wilt u meer rendement uit uw telefonische acquisitie halen? Neem dan snel contact met ons op! Onze medewerkers leggen u graag uit wat Rodeche voor uw organisatie kan betekenen. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over onze diensten kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee om van uw leadgeneratie een succes te maken!

NEEM CONTACT OP