NABELLEN OFFERTES

De klant is succesvol benaderd en de offerte is opgestuurd, maar de toezegging vanuit de klant blijft uit. Levert het nabellen van offertes niet het gewenste resultaat op? Rodeche is in staat om de offerte succesvol na te bellen en om de verkoopdeal binnen te halen. De experts van Rodeche beschikken elk de deskundigheid, expertise en de kennis om meer rendement uit uw offertes te halen.

PRAKTIJKCASE: SUCCESVOL NABELLEN VAN OFFERTES

Één van onze klanten levert technische producten die in nieuwbouwprojecten worden toegepast. Offertes worden door de uitvoerende partij bij de klant aangevraagd en de aankoop gaat via de technische groothandel. Door het nabellen van offertes hebben wij inzicht in alle toekomstige en lopende projecten. Wij volgen ze op de voet en houden vinger aan de pols om zodoende concrete afspraken te maken voor de adviseur.

ONZE MEDEWERKERS MAKEN HET VERSCHIL

Voordat onze commerciële medewerkers offertes voor u nabellen, worden zij intensief getraind en ingewerkt in uw organisatie. Onze medewerkers beschikken hierdoor over volledige kennis over uw verkoopproces, uw klanten en over de producten en diensten die u aanbiedt. De gekwalificeerde medewerkers treden op als ambassadeur van uw organisatie. Hierdoor zijn wij in staat om de offertes succesvol en adequaat na te bellen.

NEEM CONTACT OP

MEER INFORMATIE OF VRAGEN?

Wilt u dat uw offertes succesvol worden nagebeld? Neem dan snel contact met ons! Onze medewerkers leggen u graag uit wat Rodeche voor uw organisatie kan betekenen. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over onze diensten kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!