ZET UW NIET KOPENDE RELATIES OM IN ACTIEVE RELATIES

Heeft u niet kopende relaties maar weet u niet hoe u deze relaties kan omzetten naar actieve klanten? Rodeche bezit de expertise en kennis om uw relaties te reactiveren. Uw klantenbestand wordt opgeschoond waarbij interessante en niet- interessante bedrijven worden geïdentificeerd. Vervolgens worden niet kopende relaties benaderd, waardoor er meer inzicht ontstaat in de veranderde wensen en behoeften. Door hier op in te spelen worden niet kopende relaties omgezet in actieve relaties. Rodeche maakt uw bestand weer overzichtelijk en zuiver.

PRAKTIJKCASE: OPSCHONEN KLANTENBESTAND

Vrijwel elk bedrijf heeft te maken met niet kopende relaties. Hier kunnen diverse redenen voor zijn: een bedrijf kan beëindigd zijn, men is niet tevreden of de concurrent kwam op het juiste moment langs. Voor een leverancier in aluminium hebben wij alle niet kopende relaties telefonisch benaderd. Een derde hiervan is opnieuw geactiveerd en alle niet-interessante bedrijven zijn uit het bestand verwijderd. Resultaat: een zuiver bestand dat ook voor andere acties kan worden gebruikt. Daarnaast is er ook een nog relatief onbekende dienstverlening bij de klanten onder de aandacht gebracht.

WILT U IN CONTACT KOMEN MET NIET KOPENDE RELATIES?

Bestaande klanten zorgen voor een belangrijk deel van de omzet. Het in contact blijven met uw klanten is hierdoor van groot belang. De wensen en behoeften van klanten is een dynamisch proces die continue veranderd. Het reactiveren van relaties creëert inzicht in de veranderde wensen en behoeften. Dit is waardvolle informatie om uw producten of diensten op een effectieve manier onder de aandacht te brengen. Haal ook meer rendement uit uw bestaande relaties door het opschonen van uw klantenbestand.

NEEM CONTACT OP

MEER INFORMATIE OF VRAGEN?

Wilt u klanten omzetten naar actieve relaties? Neem dan snel contact met ons! Onze medewerkers leggen u graag uit wat Rodeche voor uw organisatie kan betekenen. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over onze diensten kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!