ONZE CASES

Organisaties die investeren in een proactieve klantbenadering en een doelmatige follow up presteren beter. De mate van succes is sterk afhankelijk van de wijze waarop de klant wordt benaderd. Hierdoor kan het verkoopsucces van bedrijf tot bedrijf enorm verschillen. Rodeche denkt graag met u mee om belangrijke vragen te beantwoorden om zo van uw verkoopproces een succes te maken. Wanneer u met ons het gesprek aangaat adviseren wij u over welke elementen de belangstelling bij uw klant activeert en hoe u het rendement van uw sales activiteiten kunt vergroten.

Rodeche is in staat om gehele verkoopproces succesvol voor u uit te voeren. Voor onze klanten zijn wij in staat om succesvol offertes na te bellen, om niet kopende relaties om te zetten in actieve relaties en om langdurige en duurzame klantrelaties op te bouwen. In onze cases wordt toegelicht hoe wij onze klanten helpen om meer rendement uit het verkoopproces te halen.

Nabellen offertes

Lees hoe Rodeche succesvol voor haar klanten offertes nabelt.
LEES MEER

Niet Kopende Relaties

Reactiveer uw relaties en schoon uw bestanden op.
LEES MEER

ONTDEK HOE ONZE DIENSTVERLENING HET SUCCES VAN UW ORGANISATIE VERHOOGT

In onze cases leest u hoe onze dienstverlening de effectiviteit en het succes van uw organisatie kunnen verhogen.

MEER INFO

WILT U WETEN WAT RODECHE VOOR U KAN BETEKENEN?

Wilt u ook meer rendement uit uw verkoopproces halen? Neem dan contact met ons! Onze medewerkers leggen u graag uit wat Rodeche voor uw organisatie kan betekenen. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over onze diensten kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee om van uw verkoopproces een succes te maken!