PERSONAL SALES ASSISTENT

Bent u teveel bezig met bijzaken en wilt u zich weer focussen op de hoofdzaken? Het verkoopproces is complex en vereist expertise, technische kennis en de juiste knowhow. Rodeche neemt de volledige acquisitie voor u uit handen zodat u zich weer op de hoofdzaken kunt richten. Hoeveel effectiever kunt u zijn als u de bijzaken aan een personal sales assistent kunt overlaten?

EEN PERSONAL SALES ASSISTENT, VOOR EEN EFFICIËNT VERKOOPPROCES

Het verkoopproces is een intensief en complex proces dat bestaat uit diverse werkzaamheden. Zoals onder andere: Het opsporen van prospects, het maken van telefonische afspraken en het uitbrengen van offertes. Ook het nabellen van (potentiële) klanten, het tot in detail uitwerken van verkooptransacties, het onderhouden van relaties en de after sales activiteiten behoren tot het verkoopproces. Door de complexiteit en de vele werkzaamheden blijft er te weinig tijd over voor de overige commerciële activiteiten. Rodeche bezit de expertise en ervaring om u de juiste ondersteuning te bieden op het gebied van telefonische marktbenadering.

RODECHE BIEDT DE OPLOSSING: UW VIRTUELE (SALES) MEDEWERKER

Rodeche biedt u een professionele personal sales assistent aan om uw verkoopproces te ondersteunen, te structureren of te verbeteren. Onze medewerkers zijn getraind en ervaren in een groot aantal disciplines van het commerciële proces. Denk hierbij aan telefonische acquisitie, leadgeneratie en het nabellen van offertes tot het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek. Onze gekwalificeerde medewerkers vormen samen met uw medewerkers een commercieel team en zijn erop gebrand om samen met u de beste resultaten te behalen.

MEER INFORMATIE OF VRAGEN?

Wilt u een personal sales assistent? Neem dan snel contact met ons op! Onze medewerkers leggen u graag uit wat Rodeche voor uw organisatie kan betekenen. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over onze diensten kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee zodat u zich weer op de hoofdzaken kunt richten!

NEEM CONTACT OP