Project omschrijving

Eurofiber

Eurofiber is een gespecialiseerde aanbieder van managed dark fiber-verbindingen, Ethernetdiensten vanaf 10 Mbps en optische transmissiediensten over DWDM tot 800 Gbps.

Aan de basis hiervan ligt een hoogwaardig en fijnmazig glasvezelnetwerk. Dit netwerk heeft momenteel een omvang van ruim 28.000 kilometer en wordt continu uitgebreid. Naast betrouwbare glasvezelverbindingen voor het transporteren van bedrijfskritische data, biedt Eurofiber ook de mogelijkheid om gegevens veilig op te slaan in zijn datacenter in Utrecht.

Eurofiber staat voor vrijheid om te kiezen en ruimte om te groeien

Zijn onafhankelijke netwerk geeft organisaties een vrije keuze uit de diensten die ze op hun glasvezelverbindingen willen inzetten en de leveranciers van deze diensten. Ook voor de ontsluiting van gegevens in het datacenter kunnen ze iedere gewenste partij kiezen. Eurofiber biedt bovendien de flexibiliteit om de bandbreedte van verbindingen op ieder moment te verhogen.

“Eurofiber ervaart Rodeche als een betrouwbare en betrokken partner bij de ontwikkeling en uitvoering van campagnes richting prospects en klanten. Zowel de gesprekstechniek als de tone of voice zorgen voor het juiste visitekaartje om op een prettige manier in contact te komen met potentiële klanten. Onze samenwerking gaat verder dan alleen het maken van afspraken, Rodeche kwalificeert ook leads en doet marktonderzoek.

De manier van werken binnen Rodeche leidt dan ook tot aantoonbare betere kwaliteit van leads en resultaten van campagnes. Daarnaast gaan de ervaren medewerkers van Rodeche doelgericht en flexibel te werk bij het benaderen van de zakelijke markt; zij kennen het klappen van de zweep en zijn daarmee een verlengstuk van Eurofiber.”