Project omschrijving

Garfield Aluminium is een groothandel met bijna 50 jaar ervaring en een echte specialist in de markt voor aluminium profielen, aluminium platen en aluminium band.

Waarschijnlijk is het niet bij iedereen bekend dat Rodeche ook trainingen verzorgt. Onze trainingen leggen de nadruk op de praktijk. Door zelf gesprekken te voeren en direct feedback te krijgen is het mogelijk om de tips gelijk toe te passen en snel vorderingen te maken.

Afgelopen weken mochten we Lars en Mark van Garfield aluminium op onze training verwelkomen. Hun enthousiasme en leergierigheid zorgden voor een prettige en constructieve sfeer. Hieronder delen zij de ervaring:

“Het is echt een kunst (koude) acquisitie. Heel fijn om een basis te hebben geleerd hoe ik deze gesprekken zou moeten voeren. Gesprekken voeren volgens een bepaalde structuur waardoor je een heel natuurlijk gesprek krijgt om de behoeftes van potentiële klanten te ontdekken. Mede doordat gesprekken worden opgenomen en (hoe confronterend ook) samen worden besproken maakt dat juist dat je de feedback van de ervaren trainers gelijk toe kan passen. Door de eerlijke feedback die je krijgt zorgt dit ervoor dat je grote stappen kan zetten in een relatief korte periode. Ik heb de traingingen met plezier gevolgd en dankzij deze trainingen heb ik weer een belangrijke stap kunnen zetten in mijn ontwikkeling.”

Lars Scholman

“Verkopen is echt een vak! De basis van (koude) acquisitie kan je leren door deze training te volgen. Je behandelt de fases in een verkoopgesprek en leert hoe je de leiding houdt tijdens het gesprek. Door verschillende technieken toe te passen leer je hoe je veel meer uit een gesprek kan halen. Door de juiste eerlijke en rake feedback van de trainers maak je snel stappen tijdens het proces. Dankzij deze training bel ik met een stuk meer zelfvertrouwen, gemakkelijker naar potentiële klanten en haal ik er zelf ook meer plezier en resultaat uit.”

Mark Nuijs