RELATIEBEHEER

Wilt u duurzame en langdurige relaties opbouwen met uw klanten? Rodeche gelooft in het belang van een goede zakelijke relatie. Omdat bestaande klanten een hoog rendement opleveren kan geen enkele organisatie zonder goed relatiebeheer. Het is daarom van belang om inzicht te creëren in de wensen en behoeften van deze klanten. Loyale klanten zorgen immers voor de continuïteit van uw organisatie. Haal ook meer rendement uit uw relatiebeheer met de gekwalificeerde medewerkers van Rodeche!

HAAL MEER OMZET UIT BESTAANDE KLANTEN

In de hectiek van de dagelijkse activiteiten loopt u het risico om bestaande klanten te vergeten. Hierdoor loopt u mogelijk veel omzet mis. Het werven van nieuwe klanten kost vele malen meer dan het behouden van bestaande. In veel organisaties zorgt 20% van de klanten voor 80% van de omzet. Uit onderzoek blijkt zelfs dat gemiddeld genomen maar liefst 90% van de omzet afkomstig is van bestaande klantrelaties. Meer dan voldoende redenen om aandacht te besteden aan uw relatiebeheer.

RODECHE IS UW PARTNER IN RELATIEBEHEER

De medewerkers van Rodeche zijn in staat om uw volledige relatiebeheer te verzorgen. Dit biedt u de sleutel tot de opbouw van duurzame, langdurige relaties. Onze ervaren medewerkers treden op als ambassadeurs van uw organisatie en zijn hierdoor in staat om de wensen en behoeften van klanten inzichtelijk te maken. Hierdoor worden problemen en klachten tijdig gesignaleerd en adequaat opgelost. Door de commerciële en servicegerichte instelling van onze medewerkers zijn zij in staat om uw klant aanvullende diensten of producten aan te bieden. Rodeche is uw partner als het gaat om effectief relatiebeheer.

WILT U OOK LANGDURIGE KLANTRELATIES OPBOUWEN?

Neem dan snel contact met ons op! Onze medewerkers leggen u graag uit wat Rodeche voor uw organisatie kan betekenen. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over onze diensten kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee om van uw relatiebeheer een succes te maken!

NEEM CONTACT OP