TELEFONISCH OFFERTES OPVOLGEN

Uw klanten zijn succesvol benaderd en de offertes zijn verstuurd. Maar worden uw offertes ook adequaat opgevolgd? Offertes worden verstuurd met als doel een opdracht binnen te halen. Wacht het antwoord op uw offertes niet af! Het actief opvolgen van offertes verhoogt het rendement en resulteert in het sneller binnenhalen van een opdracht. De gekwalificeerde medewerkers van Rodeche bezitten elk de benodigde kennis en expertise om van uw telefonische opvolging een succes te maken.

HAAL MEER RESULTAAT UIT UW OFFERTES

Het is te allen tijde zaak om het maximale rendement te halen uit uw offertes. Het is niet de offerte die de doorslag geeft, maar de manier waarop de offerte wordt opgevolgd. Met het actief opvolgen van offertes verhoogt u de scoringskans. Bij Rodeche vindt u zeer ervaren medewerkers die in staat zijn om telefonisch uw offertes op te volgen tot een gesloten verkoopdeal. Zij verplaatsen zich in uw organisatie en in uw klant en behalen hierdoor commerciële successen namens uw bedrijf.

SUCCESVOL OFFERTES OPVOLGEN?

De specialisten van Rodeche worden intensief getraind en ingewerkt in uw organisatie. Zij beschikken hierdoor over volledige kennis over uw verkoopproces, uw klanten en over de producten en diensten die u aanbiedt. De gekwalificeerde medewerkers treden op als ambassadeur van uw organisatie. Hierdoor zijn zij in staat om uw offertes succesvol en adequaat op te volgen.

MEER WETEN OVER TELEFONISCHE OPVOLGING VAN OFFERTES?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Onze medewerkers leggen u graag uit wat Rodeche voor uw organisatie kan betekenen. Wij denken graag met u mee zodat u meer rendement kunt halen uit uw telefonische opvolging!

NEEM CONTACT OP