RODECHE – UW TOONAANGEVENDE PARTNER VOOR SUCCESVOLLE KLANTBENADERING EN LEADGENERATIE!

Wij begrijpen hoe cruciaal het is om in contact te komen met potentiële klanten en de relaties met bestaande klanten te versterken. Met onze uitgebreide kennis, expertise en knowhow zijn wij dé specialist in het op een professionele manier benaderen van prospects. Onze deskundige medewerkers denken proactief mee, hebben diepgaande kennis en streven altijd naar een optimaal resultaat. Wanneer het aankomt op meer rendement halen uit commerciële activiteiten staan wij voor u klaar.

Wij kunnen het gehele commerciële telefoontraject voor u uitvoeren inclusief leadgeneratie, telefonische acquisitie, dataverrijking, het nabellen van offertes, relatiebeheer en marktsegmentatie. Daarnaast bieden wij ook diensten aan zoals het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken en aftersales. Mocht het uitbesteden van commerciële activiteiten niet passen binnen de bedrijfsvoering dan bieden wij ook trainingen in telefonische acquisitie aan. Onze ervaren trainers kunnen uw team opleiden en begeleiden om zelf effectieve resultaten te behalen.

Onlangs hebben wij ons geheel nieuwe klantenportaal gelanceerd. Dit is een platform dat uw zakelijke interactie met Rodeche naar een geheel nieuw niveau tilt. Het portaal is AVG-compliant en zorgt ervoor dat u al uw gegevens centraal hebt en op kunt roepen, waar u ook bent. U kunt ook rechtstreeks met onze accountmanagers communiceren via berichten en documenten met ons delen. Daarnaast geeft ons Power BI sales dashboard u real-time toegang tot geautomatiseerde rapportages en dynamische overzichten van onze prestaties.

Neem nu contact met ons op en ontdek hoe Rodeche uw partner kan zijn voor een succesvolle klantbenadering en een bloeiende toekomst voor uw bedrijf!

HAAL OOK MEER RENDEMENT UIT UW ONDERNEMING

Schakel onze commerciële specialisten in

NEEM CONTACT OP

Een greep uit onze klanten