Project omschrijving

Postex Nederland B.V.

Postex is dé specialist die bedrijven mogelijkheden biedt voor het optimaal versturen van documenten, zowel fysiek als digitaal. Daarnaast kan Postex concrete besparingen realiseren in het verzendproces van uw documenten. Het unieke aan Postex is onder andere de mogelijkheid voor de ontvanger om de ontvangstvoorkeur van fysiek te wijzigen naar digitale kanalen (bijv. e-mail). Zonder implementatiekosten en IT-aanpassingen kunnen organisaties dus versneld digitaliseren waarbij Postex zowel de fysieke als digitale bezorging faciliteert.

Postex is gevestigd in Amsterdam en in Gouda en verzorgt hybride verzending van documenten en berichten met (inter)nationale bestemming.

“De betrokkenheid van het team van Rodeche is groot. We hebben in goede samenwerking onze pitch aangescherpt en een helder belscript samengesteld. Ook de rechtstreekse contacten met het belteam ervaar ik als prettig en de bewaking van gemaakte afspraken en het nabellen ervan werkt goed. Door periodieke evaluatie en een goede doelgroepanalyse worden de belresultaten steeds beter en hebben we al diverse nieuwe klanten kunnen verwelkomen. Kortom, Rodeche levert een duidelijke bijdrage aan de groeistrategie van Postex!”