Project omschrijving

Baker Tilly groep

Baker Tilly is een landelijke organisatie met 13 vestigingen, een groot aantal specialismen, 750 medewerkers en een opvallend groot aantal familiebedrijven als klant. De kernactiviteiten van Baker Tilly zijn accountancy en belastingadvies, aangevuld met specialistische kennis.

“Rodeche werkt al jaren naar volle tevredenheid voor ons bedrijf. Naast de vele ingangen die zij bij potentiële klanten inmiddels voor ons hebben weten te creëren, waarderen we Rodeche vooral om de manier waarop zij dit doen. Doordat vaste medewerkers voor ons bellen, leren zij ons bedrijf en de dienstverlening steeds beter kennen en kunnen met die achtergrondinformatie een nog betere gesprekspartner aan de telefoon zijn.

En dat wordt aan de andere kant van de telefoon ook zo ervaren. Men realiseert zich niet dat zij een telemarketingbureau aan de telefoon hebben. Volgens mij een groot compliment voor de medewerkers van Rodeche. Daarnaast zijn zij op vele fronten inzetbaar. Zowel qua type klanten, maar ook qua opdrachten. Het is dus prettig samenwerken met Rodeche.”