Project omschrijving

ITHO Daalderop

Itho Daalderop ontwikkelt, fabriceert en verkoopt verwarming, tapwater, ventilatie en regeltechnische oplossingen en levert met innovatieve producten en systemen een bijdrage aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat.

Itho Daalderop is in Nederland gevestigd op 2 locaties: Schiedam en Tiel. Inclusief de vestiging in België werken er bij Itho Daalderop ongeveer 350 medewerkers.

“Al jaren werken wij als Itho Daalderop prima samen met het team van Rodeche, die wij zien als een professioneel, commercieel verlengstuk van onze eigen organisatie. Na aanvankelijk enige terughoudendheid, door enkele minder positieve ervaringen met het uit handen geven van deze dienst, was ik snel overtuigd dat het outsourcen van deze activiteiten, na een pilot, bij Rodeche in de juiste handen was. Het zoeken van de juiste weg in gecompliceerde en steeds wisselde DMU’s is in de bouwsector geen kleinigheid en zelf zijn wij onvoldoende in staat geweest dit consequent en duurzaam uit te voeren. De deskundigheid, betrokkenheid en resultaatgerichtheid zijn voor mij vaak weer een eyeopener en helpt ons om nieuwe nuttige projecten bij de club van Yvonne neer te leggen en inspireert om met de verkregen informatie ook onze eigen sales processen te verbeteren en optimaliseren.”

Jan Rijnbeek
Manager Itho Daalderop Nederland